În Florești se sapă pentru metrou. Se fac studiile geologice - FOTO


Floreștenii sunt surprinși de săpăturile care se fac în zona poligonului. 

Centrul Clujului, cartierele dar și în comunele Florești se fac foraje de la finalul anului trecut, pentru a fi realizat studiul geotehnice pentru metrou și tren metropolitan.

Primăria Cluj-Napoca alături de Geostud și de toți deținătorii de rețele au stabilit amplasamentele pentru 42 de foraje din cadrul proiectului ”Tren Metropolitan Gilău - Floreşti - Cluj-Napoca - Baciu - Apahida - Jucu - Bonţida”- etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou şi Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a studiilor conexe viitoarelor obiective de investiții”.

Conform procedurilor specifice, echipele tehnice se deplasează în zonele studiate pentru a efectua lucrările necesare acestei faze.

Cetățenii care dețin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate sunt rugați să permită accesul echipelor tehnice și utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a realizării forajelor geotehnice necesare elaborării proiectului - în conformitate cu prevederile Legii 255/2010, a spus viceprimarul Clujului, Dan Tarcea.

Comentarii Facebook