În față la cafeneaua Klausenburg e parcare! Intersecția este la 10 metri, iar mașinile ar trebui ridicate - FOTO

 

O bandă de circulație din fața cafenelei Klausenburg este ocupată aproape în permanență cu mașini, de obicei fiind vorba de clienții acestui local.

 

Conform Codului Rutier, parcarea unui autoturism la mai puțin de 25 de metri de o trecere de pietoni este interzisă, lucru nerespectat, mai ales că acolo și oprirea este interzisă, blocându-se o bandă de circulație. In general, masinile parcate in fata sunt masini de lux, ca si in cazul surprins de cititorul Stiri de Cluj in aceasta dimineata.

 

Cu toate ca proprietarii acestora si-ar permite fara probleme sa parcheze cativa metri mai incolo in parcarea cu plata de la Matei Corvin sau in cea de la UBB, acestia prefera stationarea masinii in fata cafenelei.

 

Poliția locală este indulgentă cu cei care staționează acolo, mai ales că, de multe ori, clienții stau în cafenea și când văd poliția locală ies și își mută mașina. Cu toate acestea o bandă de circulație este blocată de acești oameni cu bani care au 10 lei să dea pe o cafea la Klausenburg”, ne-a scris Pavel, un cititor Știri de Cluj pe adresa office@stiridecluj.com.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook