În cartierul Bună Ziua a fost amenajat, probabil, cel mai mic loc de joacă din Cluj - FOTO

 

Un ansamblu rezidenţial din cartierul Bună Ziua se laudă cu amenajarea unui loc de joacă, denumit "parc", care este probabil cel mai mic din Cluj-Napoca şi poate din România.

 

Dezvoltatorul ansamblului Bonjour Residence, din Buna Ziua, se laudă cu investiţia în acest loc de joacă.

 

"Parcul dispune de sisteme de joaca din lemn conform standardelor europene pentru uz rezidential, dotate cu tobogane plastice si cu echipamente de joaca foarte distractive: leagane, caluti, balansoare. Pentru siguranta copiilor, parcul a fost ingradit, iar pe jos s-a montat pavaj de cauciuc special pentru astfel parcuri si pietris pentru evitarea noroiului pe timp de ploaie. Parcul a fost dotat cu banci din lemn pentru relaxare, pentru insotitori", precizează dezvoltatorul.

 

Nu se spune, însă, nimic despre grădiniţa şi creşa pe care ar trebui să o construiască, potrivit înţelegerii cu Primăria Cluj-Napoca.

 

Cartierul Bună Ziua nu are școală sau grădiniță. Cum s-a ajuns în această situație ABERANTĂ

-----------------

UPDATE

 

"Parcul a fost realizat din surse proprii. Nu aveam obligaţia nici să-l facem de dimensiunea asta şi nici mai mică. Când se face o investiţie din surse proprii, pentru copii, nu cred că trebuie să fim criticaţi. Parcul este de 350 de mp", a spus Georgiana Man, directorul de marketing al firmei Bonjour Residence.

 

"Legat de parcul de joaca, sau locul de joaca, nu aveam obligatia sa construim asa ceva, l-am facut din proprie initiativa, pentru locuitorii din Bonjour si pentru copiii din Buna Ziua, este un parc privat, cu acces gratuit pentru toti copiii care doresc sa se joace. Atat cat este de mare, are o suprafata de 340 mp, este facut pentru copii, cu tot dragul si este frecventat de zeci de copii din zona in fiecare zi. (puteti lua ca si exemplu o gramada de alte parcuri private din cluj, din diferite cartiere care sunt mult mai mici decat acesta)", a mai afirmat Georgiana Man.

Comentarii Facebook