Miercuri 24 Aprilie

Imagini incredibile pe Somes! Un batran beat a vrut sa se racoreasca in rau si a scapat ca prin minune de la inec! VIDEO

O scena aproape incredibila s-a petrecut miercuri seara pe raul Somes, in localitatea Gherla. Un batran beat a intrat in Somes, cu scopul de a se racori. A fost la un pas sa se inece si doar un miracol l-a salvat.

 

La inceput cameramanul care l-a filmat in apele Somesului a crezut ca este deja mort, intrucat plutea la suprafata apei cu fata in jos. A observat apoi ca batranul de fapt se misca. De fapt, nu parea deloc ca se ineaca, mai ales ca dupa cateva minute a reusit sa ajunga la mal.

 

Din cauza alcoolului, si-a pierdut echilibrul si a ajuns din nou in apa. A incercat de cateva ori sa iasa la mal si a refuzat cu inversunare orice ajutor de a iesi care i-a fost oferit.

 

Intr-un final a reusit sa se urce singur pe mal. Mai mult, chiar a stat de vorba cu cel care il filma. I-a spus ca de fapt, a vrut sa se racoreasca in apa de doi metri, care, sustinea el are 19 grade Celsius, fapt destul de putin probabil avand in vedere ca era deja seara, iar afara nu erau mai mult de 17 grade Celsius.

 

Din fericire, batranul a scapat nevatamat si se va confrunta probabil doar cu mahmureala de a doua zi dimineata. 

 

Imagini: Gherlainfo.ro

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook