Joi 1 Octombrie

Imagini de la petrecerea de pe Alfa Business Center, care a ISTERIZAT două cartiere VIDEO

 

Petrecerea din noaptea de sâmbătă spre duminică, de pe Alfa Business Center (strada Frunzișului 75) a isterizat locuitorii din cartierele Zorilor și Mănăștur, muzica fiind dată la maxim. Clujenii deranjați au chemat poliția, dar petrecerea nu s-a oprit.

Pe la ora 19:00 a început să se audă muzica din clădirea Universității Ecologice... nimic grav... doar că locuiesc cam la 1 km distanță, am geamurile închise și se aude de parcă ar cânta de la mine din casa. În jurul orei 00:00, și-a făcut apariția o mașina de poliție în acea zonă și cam atât. Muzica continuă să cânte, oamenii continua să ovaționeze fiecare schimbare de melodie, deși sincer mi se pare că e aceeași melodie de 5 ore încoace, ceva muzică Minimal, deci nuntă sigur nu e. Nimic mai plăcut într-o seară de sâmbătă decât să asculte cel puțin câteva străzi din jurul acestei clădiri muzica și urletele altora, iar poliția aparent să nu facă nimic”, ne-a scris Sebi, un cititor Știri de Cluj.

Reprezentanții IPJ Cluj susțin că au fost aplicate sancțiuni pentru încălcarea legii ordinii și liniștii publice, dar efectul acestora a fost ZERO, petrecerea ”THE VIEW - Rooftop Party” continuând.


Vezi AICI fotografii de la petrecere.

 

Confruntarea dintre cele două părți, cei care au reclamat la 112 muzica prea tare și cei care au fost la petrecere, s-a mutat pe Facebook, unde au fost postate și fotografii de la party.

Reușită petrecere, muzica bună însă cu 2 mici neajunsuri, volum cam încet pentru numărul de oameni prezenți și lipsa unor mixuri cu puțin vocal pe ele, eu zic ca prindea mai bine la public puțin vocal, în rest felicitări și la mai mare, având în vedere că a fost prima petrecere de genul asta în Cluj, eu zic ca a fost o reușită”, a scris, pe Facebook, Claudiu Bologean.

Cat sa fii de incuiat sa suni la politie pt cateva ore in care s-a auzit muzica la nivel mediu (ca maxim 10 minute a fost urcat volumul putin mai tare )? Dupa ora 3:30 cand am ajuns acasa inca se mai auzea muzica pana pe calea manastur inclusiv si era mai mare placerea sa stau si sa aud muzica de la party-ul de la care tocmai am ajuns A fost o petrecere reusita din multe puncte de vedere insa mai erau cateva arii la care se mai putea lucra, dar per ansamblu toata lumea s-a simtit bine”, a scris Andrea Andrada.

N-am putut sa dorm de muzica, pana pe Dima s-a auzit :))”, a scris Platida Daiana.

 

 

Chef monstru la Universitatea Ecologica de pe strada Frunzișului? Poliția nu a putut opri balamucul - UPDATEComentarii Facebook