Chef monstru la Universitatea Ecologica de pe strada Frunzișului? Poliția nu a putut opri balamucul - UPDATE


Clujenii care locuiesc în Zorilor, la capătul străzii Observatorului, reclamă un chef monstru găzduit de Universitatea Ecologică, de pe strada Furnzișului.

Pe la ora 19:00 a început să se audă muzica din clădirea Universității Ecologice... nimic grav... doar că locuiesc cam la 1 km distanță, am geamurile închise și se aude de parcă ar cânta de la mine din casa. În jurul orei 00:00, și-a făcut apariția o mașina de poliție în acea zonă și cam atât. Muzica continuă să cânte, oamenii continua să ovaționeze fiecare schimbare de melodie, deși sincer mi se pare că e aceeași melodie de 5 ore încoace, ceva muzică Minimal, deci nuntă sigur nu e. Nimic mai plăcut într-o seară de sâmbătă decât să asculte cel puțin câteva străzi din jurul acestei clădiri muzica și urletele altora, iar poliția aparent să nu facă nimic”, ne-a scris Sebi, un cititor Știri de Cluj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE

 

Petrecerea a avut loc pe acoperișul Alfa Business Center, strada Frunzișului nr. 75 (de pe varianta Zorilor - Manastur), fiind anunțată chiar și pe Facebook.

Au mixat Akos, Cotto Tutugno, Dr. Groove.

 

Ironis, cei prezenți la ”THE VIEW - Rooftop Party” s-au plâns că volumul la muzică a fost redus.

 

Reușită petrecere, muzica bună însă cu 2 mici neajunsuri, volum cam încet pentru numărul de oameni prezenți și lipsa unor mixuri cu puțin vocal pe ele, eu zic ca prindea mai bine la public puțin vocal, în rest felicitări și la mai mare, având în vedere că a fost prima petrecere de genul asta în Cluj, eu zic ca a fost o reușită”, a scris, pe Facebook, Claudiu Bologean.

 

Comentarii Facebook