Imagini de la bătaia dintre interlopi și Scutul Negru, la Aghireșu. Săbii și bâte de baseball - VIDEO

 

Bătaia dintre interlopi și cei de la Scutul Negru, la discoteca din Aghireșu, s-a derulat sub ochii poliției. Au apărut imagini care îi prezintă pe interlopi, înarmați cu bâte și săbii.

 

Ştiri de Cluj a prezentat pe larg incidentul grav din noaptea de 13 spre 14 iulie, de la discoteca din Aghireșu, unde 20 de luptători de la Scutul Negru au intrat într-o discotecă şi au făcut legea. 

 

A fost bătut inclusiv pe un agentul de poliţie Ivănescu, de la Postul de Poliţie Aghireş. În faţa discotecii se afla un echipaj de poliţie, compus din doi agenţi de poliţie, care au preferat să privească în altă parte decât să intervină. Agentul Ivănescu se afla în timpul liber, dar nu a depus o plângere. 

 

Una dintre victime ne-a povestit ce s-a întâmplat. Citește AICI detalii.

 

Între timp au apărut unele imagini oferite de Gazeta de Cluj, în care apar niște bărbați înarmați cu arme albe, dar și câțiva polițiști care privers și nu intervin (VIDEO în partea de jos a paginii).

 

 

În zona și-au făcut apariția cei de la Scutul Negru, inclusiv un bprbat care semăna foarte bine cu Răzvan Benche. 

 

 

Din păcate, imaginile nu prezintă și restul incidentului, după intervenția în forță a celor de la Scutul Negru.

 

Agenții de la Scutul Negru au fost implicați într-o altă bătaie și în Janis Stuf, în 21 iulie, unde trei persoane au fost băgate în spital. Cei de la Scutul Negru susțin că și acolo a fost o intervenție legitimă.

 

Vezi cine sunt membrii comando-ului de intervenţie de la Scutul Negru care au fost arestaţi


Comentarii Facebook