Miercuri 28 Iulie

Imagini cu Maserati -ul distrus în accidentul în care au murit doi clujeni. Ionuț Mihai Moldovan fusese prins cu droguri - VIDEO


Clujeanul Ionuț Mihai Moldovan, mort în accidentul de la Pasul Tihuța, fusese prins cu droguri la vamă, în 2019. Acesta a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În 2019, acesta a fost reținut alături de alți complici, având 17,6 kg de canabis şi 354,3 grame de cocaină, în valoare de un milion de lei. Se pare că nu avea nici voie să părăsească localitate, fiind sub control judiciar, dar acum aceste lucruri nu mai contează.

Imaginile cu mașina implicată în accident au fost postate pe internet de unul dintre participanții la petrecere. 

Vezi AICI foto de la accident și imagini VIDEO.

Accidentul s-a produs la Poiana Ștampei, județul Suceava, pe DN17. Mihai Moldovan, 30 de ani, din Cluj-Napoca, era acolo la o petrecere, sărbătorind ridicarea restricțiilor, și s-a urcat în masina de lux alături de doi tineri, unul din Cluj-Napoca, și altul din Bistrița, pentru a testa bolidul. 

La volan era Ionuț Mihai Moldovan, 30 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta conducea de la Vatra Dornei spre Bistrița, iar în Poiana Stampei, în apropiere de intersecția cu Dornișoara, a pierdut controlul asupra volanului și s-a produs tragedia. 

Au mai murit în accident un alt tânăr de 24 de ani, din Cluj Napoca, dar stabilit în Bistrița, Alexandru Peternel, și Bogdan Bodea, 21 de ani, din Bistrița Năsăud.

Comentarii Facebook