Clujeanul cu Maserati care a murit la Pasul Tihuța nu a avut permis niciodată


Ionuț Mihai Moldovan, clujeanul care conducea bolidul Maserati și care a produs accidentul soldat cu trei morți, nu a avut permis niciodată.

Poliția a confirmat că Ionuț Mihai Moldovan nu a avut niciodată permis de conducere. Acesta nu avea voie să părăsească Bistrița, fiind plasat sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri.

Clujeanul Ionuț Mihai Moldovan, mort în accidentul de la Pasul Tihuța, fusese prins cu droguri la vamă, în 2019. Acesta a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În 2019, acesta a fost reținut alături de alți complici, având 17,6 kg de canabis şi 354,3 grame de cocaină, în valoare de un milion de lei. Se pare că nu avea nici voie să părăsească localitate, fiind sub control judiciar, dar acum aceste lucruri nu mai contează.

Imaginile cu mașina implicată în accident au fost postate pe internet de unul dintre participanții la petrecere. 

Accidentul s-a produs la Poiana Ștampei, județul Suceava, pe DN17. Mihai Moldovan, 30 de ani, din Cluj-Napoca, era acolo la o petrecere, sărbătorind ridicarea restricțiilor, și s-a urcat în masina de lux alături de doi tineri, unul din Cluj-Napoca, și altul din Bistrița, pentru a testa bolidul. 

La volan era Ionuț Mihai Moldovan, 30 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta conducea de la Vatra Dornei spre Bistrița, iar în Poiana Stampei, în apropiere de intersecția cu Dornișoara, a pierdut controlul asupra volanului și s-a produs tragedia. 

Au mai murit în accident un alt tânăr de 24 de ani, din Cluj Napoca, dar stabilit în Bistrița, Alexandru Peternel, și Bogdan Bodea, 21 de ani, din Bistrița Năsăud.

Cine sunt clujenii morți la Pasul Tihuța. Testau un Maserati alături de un tovarăș din Bistrița - FOTO

Comentarii Facebook