Imagini cu casa care a explodat în Mănăștur! Oamenii au reclamat scurgeri de gaz. E.ON Gaz a răspuns: Vi se pare! - FOTO

 

O casă de pe strada Ospătăriei, cartierul Mănăștur, a explodat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, ca urmare a unor scurgeri de gaze. Imobilul este distrus în totalitate. Proprietarii au reclamat scurgeri de gaz chiar vineri seara, dar nimeni nu i-a ascultat.

 

Ginerele celor două victime, care au fost internate la UPU Cluj cu arsuri, a declarat că scurgerile de gaz au fost reclamate și o echipă de la E.ON Gaz a fost vineri seara pe strada Ospătăriei, pentru a investiga. ”Au venit și după ce au verificat le-au spus socrilor mei că li se pare că sunt scurgeri de gaz. Au plecat și au lăsat lucrurile așa. Noaptea a explodat o acumulare de gaz și casa s-a prăbușit, după ce structura de rezistență a fost afectată. Practic, zidurile au fost dislocate, iar acoperișul a căzut peste socrii mei”, a spus ginerelor celor două victime. 

 

Acesta a declarat pentru Știri de Cluj că în starea cea mai gravă este soacra lui, care are arsuri pe față, mâini și picioare și este la terapie intensivă. ”Nu avem informații. Soacra mea este într-o stare mai gravă, iar socrul meu este mai bine. Sunt amândoi la spital. După explozie a izbucnit și un incendiu și cei doi au suferit arsuri”, a mai spus bărbatul.

 

El a precizat că locuința era asigurată, dar încă nu cunoaște valoarea pagubelor. 

 

Explozie în Mănăștur, pe strada Ospătăriei. O casă a sărit în aer și 2 persoane au suferit arsuri. Vecinii dau vina pe E.ON Gaz - VIDEO

Comentarii Facebook