Icoana lui Iisus lăcrimează la Cluj! Ce mesaj ne transmite? - FOTO


Icoana Mântuitorului Iisus Hristos, din Biserica cu Hramul ”Învierea Domnului”, din cartierul Zorilor, lăcrimează neîntrerupt din 2 decembrie.

Pe o filmare făcută chiar în biserică se observă cum din dreptul ochiului stâng coboară o dâră, sub formă de lacrimă.

Icoana este pe pânză obișnuită. Am verificat-o și pe dos, e perfect uscată, nu are nimic. Și de atunci stăm și ne minunăm. Nu știu să spun decât că se întâmplă, mai departe doar Dumnezeu știe”, spune părintele Nicolae Dura, conform Cluj24.ro.

Femeile care făceau curățenie au observat ”lacrima”. Acestea au observat că din ochiul stâng al Mântuitorului, de la pleopa de jos, a coborât o dâră sub formă de lacrimă, până la vârful nasului Mântuitorului.

Femeile s-au rugat, au fotografiat icoana iar seara a văzut-o și preotul paroh. ”Deja picătura ajunsese mai jos buza Mântuitorului, între buza de jos și barbă. De acolo am început să o supraveghem, am fotografiat și filmat fenomenul respectiv. E ceva ce se curge, dar nu se termină. Acum s-a oprit la nivelul gâtului Mântuitorului, dar nu se mistuie. La capăt se păstrează aceeași consistență. Am crezut că, odată cu coborârea, se va usca traseul, dar se păstrează aceeași umiditate, se vede lacrima pe traseu la fel ca în prima zi”, a precizat parohul bisericii din Zorilor pentru sursa citată.

A doua zi, preotul a vrut să ducă icoana în altar, dar apoi a discutat cu un profesor de la Facultatea de Teologie din Alba Iulia, care i-a spus că a fost un caz similar în Alba. Acolo ierarhul a intervenit și a dus icoana în paraclisul personal de la reședința sa, dar icoana a încetat să lăcrimeze.

Comentarii Facebook