Miercuri 24 Aprilie

Hoțul care a furat 40 de telefoane mobile de la Altex Turda a fost arestat preventiv. A mai dat o spargere în aceeași zi



Polițiștii clujeni au arestat un bărbat de 31 de ani, din Turda, care a furat 40 de telefoane mobile din magazinul Altex, din Turda. Acesta a mai dat o spargere în aceeași zi.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 30.10.2016, în jurul orei 18:25, acesta ar fi distrus ușile culisante cu geam antiefracție care asigurau calea de acces în incinta unui magazin din municipiul Turda, cauzând un prejudiciu de 10.000 lei.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 19:25, bărbatul ar fi pătruns prin efracție în incinta altui magazin (n.red. Altex), din municipiul Turda, de unde ar fi sustras 40 de telefoane mobile tip smartphone, în valoare de aproximativ 41.000 de lei.

La scurt timp de la comiterea faptelor, bărbatul a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Cluj-Napoca. Asupra acestuia au fost găsite 30 de telefoane mobile, bunuri pe care le-ar fi sustras din magazin.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de circa 70%.

În urma probatoriului administrat, la data de 31 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia Judecătoria Turda emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook