Hoții din buzunare lucrează la Târgul de Crăciun din Piața Unirii

 

Hoții din buzunare și-au făcut apariția la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca și lucrează în voie.

 

As dori sa stiu daca in zona Piata Unirii sunt amplasate camere de supravegheat. In ultima vreme de cand a inceput targul de craciun au avut loc foarte multe furturi de portmonee din gentile si ghiozdanele oamenilor. Multumesc!”, a postat un clujean pe domnuleprimar.ro.

 

S-a furat portmoneu in piata Unirii, cu buletin, permis... etc pe numele MURESAN ANDREEA VERONICA. Daca cineva il gaseste este rugat sa ma contacteze la nr de telefon 0771327865”, a mai scris cineva și oe Facebook.

 

Mi s-a deschis ghiozdanul in spate si mi s-a luat portmoneul din ghiozdan. Cineva m-a vazut cand am pus în geanta portmoneul prietenei mele si al meu. Al meu era deasupra și l-a luat primul”, ne-a relatat Andreea. Cazul s-a petrecut duminică, în jurul orei 16.30. 

Am anuntat atunci furtul echipajului de poliție care era acolo. Stateau în masina pe telefoane și mi-a zis flegmatic sa astept 2 zile. Azi am fost și la polite și am dat declaratie pentru adeverinta aceea cu care sa merg sa imi fac buletinul... permisul si toate actele”, ne-a mai spus Andreea.

În ciuda acestor reclamații, polițiștii din cadrul Biroului de Presă al IPJ Cluj spun că nu știu despre aceste cazuri. ”Oricum nu mai am pe cine întreba pentru că e ora 16.00 și colegii nu mai sunt la birou”, ne-a transmis ofițerul de serviciu. 

Comentarii Facebook