Hoți prinși în flagrant la Cluj în timp ce spărgeau o mașină. Trecătorii i-au denunțat imediat



Doi hoți au fost prinși de polițiști, în urma unor apeluri din partea cetăţenilor. Aceștia încercau să fure bunuri dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 3 martie a.c., în jurul orei 06:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Călan, două persoane sustrag bunuri dintr-un autoturism”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate, pe strada Fabricii, din Cluj-Napoca, au identificat doi bărbaţi, de 22 şi 27 de ani, din Cluj şi Vrancea, bănuiţi de comiterea faptei.

Asupra acestora au fost găsite cabluri pentru transferul energiei electrice, care ar fi fost sustrase din autoturismul parcat pe strada Călan.

Poliţiştii au stabilit că cei doi ar fi sustras şi acumulatorul auto, acesta fiind găsit în spatele unor garaje de pe strada Anina, loc în care ar fi fost ascuns de cei doi.

Cei doi sunt cercetați acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook