Hoți prinși de polițiști după un furt din pivnița unui bar din centrul Clujului



Polițiștii clujeni au prins în flagrant două persoane care au sustras mai multe sticle de băutură din pivnița unei firme din centrul Clujului.

La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 1 Poliție au depistat, în flagrant delict, pe strada Tipografiei, doi bărbați, imediat după ce ar fi sustras mai multe baxuri de vin din pivnița unui local, din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, cei în cauză, respectiv un bărbat de 31 de ani, din Cluj-Napoca și un bărbat de 27 de ani, din județul Sibiu, ar fi sustras 4 baxuri de vin din pivnița unui local situat pe strada Iuliu Maniu, din municipiu.

Mai exact, în jurul orei 19:40, cei în cauză, profitând de faptul că uşa de la pivniţa respectivei societăţi comerciale era deschisă şi neasigurată, au sustras din interior un număr de patru cutii cu sticle de vin.

Prejudiciul, în valoare de circa 1.200 de lei, a fost recuperat de către polițiști.

Față de cei doi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook