Hoți prinși ”cu mâța în sac” la Cluj. Cum au încercat să îi păcălească pe polițiști


Doi hoți ghinioniști au dat nas în nas cu polițiștii clujeni, în timp ce își transportau bunurile furate dintr-un magazin.

La data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie, în timp ce patrulau pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe strada Dorobanţilor, au depistat doi bărbaţi, bănuiţi de furt”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi transportau, într-o geantă de voiaj, băuturi alcoolice, detergenţi, dulciuri, etc., în valoare totală de aproximativ 1.000 lei. Întrebați de unde au tote bunurile, cei doi le-au spus oamenilor legii că le-au primit de la o altă persoană.

Din cercetări a reieşit că bărbaţii, în noaptea de 12/13.01.2015, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unui magazin, din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare.

Faţă de cei doi, de 27 şi 36 de ani, din judeţele Bistriţa- Năsăud şi Cluj, s-a luat măsura reţinerii penru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, în diverse forme de participaţie, faptă prevăzută de Codul penal. Totodată, instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 27 de ani şi măsura controlului judiciar faţă de cel de 36 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Comentarii Facebook