Furau si s-au trezit cu politistii la usa

Patru tineri au fost prinsi in flagrant de politistii clujeni in timp ce furau aparatura electornica dintr-un magazin situat pe Calea Floresti. Ei au incercat sa sustraga cinci televizoare LCD si alte bunuri in valoare de 30 de mii de lei.

"Spargerea a fost data in cursul dimineatii, in jurul orei 5.00. Politistii de la sectia patru se aflau in patrulare si au observat miscare la un magazin care comercializeaza aparatura video. Doi dintre spargatori au fost retinuti pe loc, al treilea a reusit sa fuga dar a fost prins la cateva sute de metri distanta", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Gina Pop.

Al patrulea tanar se afla intr-un autoturism parcat in apropierea magazinului si care isi astepta complicii pentru a transporta marfa. La vederea politistilor a incercat sa dispara, a reusit sa fuga, dar a fost urmarit si retinut.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Gina Pop, a mai declarat ca bunurile pe care tinerii au incercat sa le fure au fost recuperate. "Cercetarile sunt continuate deoarece exista suspiciuni ca cei patru au mai comis si alte furturi din apartamente si autoturisme", a mai spus Gina Pop.

Cei patru au fost retinuti si vor fi prezentati Parrchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventiva pe 29 de zile.

?

Comentarii Facebook