Hoți din mașini, reținuți de polițiștii clujeni. Au dat 8 spargeri într-o singură seară


Doi tineri au fost reținuți de polițiștii clujeni pentru 24 de orei, aceștia fiind bănuiți de sustagerea mai multor documente și aparaturi electronice din autoturisme.

La data de 18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, de 22 şi 23 de ani, bănuiţi de comiterea a 8 furturi din autovehicule”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din cercetările oamenilor legii a reieşit că cei doi, în noaptea de 27/28.01.2015, ar fi pătruns, prin spargerea geamurilor, în mai multe autovehicule parcate pe raza municipiului Turda. Tinerii şi-ar fi însuşit documente şi aparatură electronică (staţii de emisie- recepţie, etc.).

Bărbaţii, din Turda, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii a 8 infracţiuni de furt calificat, dintre care 2 în forma tentativei.

Prejudiciul reclamat de părţile vătămate este de aproximativ 4.200 lei. Acesta a fost recuperat în proporţie de 90%, fiind depistată întreaga aparatură electronică sustrasă.

Comentarii Facebook