Sambata 8 Mai

Hoți din Cluj și Bistrița, prinși înflagrant de polițiști. Sunt responsabili de furturi de peste 500.000 lei FOTODoi bărbați au fost reținuți de polițiști în urma unor percheziții, aceștia fiind bănuiți de ccomiterea mai multor furturi, cauzând un prejudiciu de peste 500.000 lei.

La data de 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au depistat în flagrant delict, în municipiul Bistriţa, doi bărbaţi, unul din Cluj-Napoca şi altul din Bistrița-Năsăud , bănuiţi de comiterea a trei furturi din locuințe, fapte săvârșite prin efracție, în perioada martie-mai 2016”, informează IGPR.

Prejudiciul total cauzat este în valoare de peste 500.000 de lei, constând în bani și bijuterii.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile şi în autoturismele suspecţilor, au fost găsite bijuterii sustrase, în valoare de 20.000 de lei, 8.700 de lei, 1.800 de euro, precum și dispozitive electronice şi ustensile folosite la comiterea infracțiunilor.

Cei doi suspecţi au fost reţinuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook