Marti 22 Iunie

Hoți de buzunare, prinși de polițiștii clujeni. Au furat bani și bunuri de peste 3.000 de euroPolițiștii clujeni au depistat și reținut, zilele trecute, doi hoți specializați în furturile din genți și buzunare.

Astfel, conform probatoriului administrat, în perioada aprilie-august a.c., un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi sustras portmoneele a două persoane care se deplasau cu mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Cluj-Napoca. Prin faptele sale ar fi creat un prejudiciu de circa 1.300 de lei.

De asemenea, din investigații a reieșit că, în perioada iulie-octombrie a.c., un bărbat, în vârstă 36 de ani, din Florești, ar fi sustras bani, acte personale și un telefon mobil, din poșetele și buzunarele a trei persoane vătămate, cauzând un prejudiciu total de circa 2.600 de euro și 1.400 de lei, prejudiciu recuperat parțial.

Cei doi au fost depistați la data de 24 octombrie a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca și a localității Florești, fiind conduși la sediul unității de poliție în baza unor mandate de aducere.

În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore.

Ieri, magistrații au dispus față de bărbați măsura controlului judiciar.

Comentarii Facebook