Hotelul Univers T este modernizat de firma Samsus Dej, controlata de PD-L


Liberalii acuza Consiliul Judetean Cluj ca modernizeaza Hotelul Univers T cu ajutorul firmelor de casa alea PDL.

"Aripa de nord a hotelului aflat sub tutela Consiliului Judetean este amenajata de catre firma SAMUS DEJ, unde administrator pana nu demult a fost consilierul local PD-L, Dan Gavrea, candidatul PD-L la Primaria DEJ in 2008, numit recent intr-o functie de conducere la Electrica Furnizare Transilvania Nord. Oferta cu care firma domnului Gavrea a castigat este de 619.000 lei pentru amenajari si instalatii a 30 de camere", a declarat Ioan Bildea, presedintele Organizatiei Municipale de Tineret a PNL.

Liberalii clujeni il acuza pe Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj ca "se preteaza la astfel de afaceri pentru pusculita de partid. Investitiile pana in acest moment in Hotel Univers T se ridica la 11,2 milioane lei, suma care s-a scurs in buzunarele sponsorilor de partid, Newamport Compani S.R.L. sau Samsus Dej", a mai precizat Bildea.

Hotelul Univers T este administrat de Consiliul Judetean Cluj, iar astazi, la ora 17.00, vor fi inaugurate lucrarile efectuate in ultimii ani la infrastructura unitatii.

 

Vezi si...

Univers T, modernizat de o firma "portocalie", specializata in construirea de drumuri si autostrazi!

Comentarii Facebook