Hotelul Melody, scos de la vanzare dupa ce a aparut in presa

 

Hotelul Melody a fost scos de la vanzare fara foarte multe explicatii. Proprietarul cladirii a anuntat sec ca anuntul a expirat.

 

Anuntul de vanzare a fost postat pe site -ul Agentiei Nobila Casa, iar conform acestuia hotelul Melody ar fi costat 4,8 milioane de euro, fara TVA.

 

"Nu pot sa dau explicatii. Anuntul a expirat si voi vedea ce voi face in viitor. Cei care vor sa cumpere sa ma caute", a declarat Marius Trif, patroprietarul hotelului. Acesta nu a vrut sa spuna daca a primit oferte.

 

Proprietarul cladirii, Marius Trif, a mai primit de-a lungul anilor oferte, dar nu a cedat tentatiei. In 2003, firma care detine City Plaza a vrut sa cumpere imobilul cu 1,8 milioane de euro, urmata de oferta de 2,5 milioane euro facuta de Ion Tiriac, in 2004. De asemenea, in 2005, OTP Bank a vrut sa cumpere cladirea cu 3 milioane de euro pentru a fi transforma in banca.

Cea mai mare oferta, 4 milioane de euro, a fost vehiculata in 2008, cand Ministerul Culturii a vrut sa cumpere hotelul Melody pentru a muta acolo Muzeul National de Istorie a Transilvaniei (MNIT).

 

Hotelul Melody scos la vanzare pe o suma astronomica! Vezi cat costa cel mai vechi hotel din Cluj

Comentarii Facebook