Hoț tupeist la Cluj! A fost FILMAT cum s-a urcat pe o mașină ca să fure o bicicletă. Haideți să ajutăm la prinderea lui - VIDEO


Un clujean s-a trezit cu bicicleta furată de pe mașina parcată în fața casei, pe strada Someșului, numărul 9. Practic, hoțul cu ceva scule s-a urcat pe plafonul mașinii pentru a putea pleca cu bicicleta mult dorită.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 septembrie, în juru orei 3:21. Din imagini se vede că hoțul a fost pus în dificultate de faptul că bicicleta se afla legată în suportul special de pe plafon. S-a chinuit o vreme, iar apoi s-a urcat pe plafon pentru a putea lucra în liniște. După 12 minute de ”muncă”, acesta a plecat cu bicicleta liniștit. 

Poliția a fost chemată la locul faptei, joi dimineața, la ora 8.00. ”Au venit dimineața și au luat amprente. Bicicleta valora în jur de 2000 de lei. Eu am luat-o acum 3 ani, din Germania. În plus, mi-a rupt și suportul de bicicletă și mi-a zgâriat și mașina”, a spus păgubitul.

Acesta se așteaptă ca poliția să își facă datoria. ”Să își facă meseria, asta aștept de la ei. Le-am dat filmarea. Mai mult de atât eu nu pot sa fac, sper ca poliția să acționeze”, a mai afirmat acesta.

Din imagini se vede foarte bine chipul celui care a furat bicicleta. Cine îl recunoaște poate suna la 112 sau ne poate scrie nouă.

-------------------------------

UPDATE

Polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați ieri, 8 septembrie despre furtul bicicletei, fiind demarate investigații în vederea identificării autorului faptei și recuperării prejudiciului.

Cercetările se efectuează în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook