Hoț reținut pentru 24 de ore la Cluj! A furat bani dintr-o locuință prin metoda ”Bună ziua”


Un bărbat a fost prins în flagrant de polițiști și reținut pentru 24 de ore, după ce a sustras bani dintr-o locuință din Gheorgheni, prin metoda ”Bună ziua”.

Potrivit polițiștilor, ”la data de 22 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 3 Poliţie au prins, în flagrant, un bărbat care ar fi sustras bani prin metoda „Buna ziua””.

În jurul orei 11:00, acesta ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Aron Densuseanu, pe uşa închisă, însă neasigurată şi ar fi sustras 111 lei din holul imobilului, dintr-o haină agăţată în cuier.

Prin metoda ,,Buna ziua”, infractorii profită de neglijenţa locatarilor şi intră în locuintele Care au ușa închisă, însă nu asigurată cu yala sau cheia, iar în cazul în care locatarul sesizează că a intrat cineva, acesta se scuză spunând că, de fapt, cauta un alt apartament”, explică oamenii legii.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către poliţişti, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook