Miercuri 24 Aprilie

Hoț de biciclete ghinionist, la Cluj! A făcut accident cu bicicleta pe care o furase, a ajuns la spital și a fost prins de polițiști



Doi tineri au fost depistați de polițiștii clujeni după ce au furat două biciiclete. Unui dintre aceștia a fost implicat și într-un accident rutier cu bicicleta pe care o furase.

”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul pentru Centrul Universitar – au identificat doi tineri de 15 și 19 ani, din comuna Sînpaul, bănuiți de sustragerea a două biciclete”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în noaptea de 10/11.04.2016, cei doi ar fi sustras două biciclete, prin forțarea sistemului cu care erau asigurate într-un stand amenajat în fața unui cămin studențesc, din Cluj-Napoca, fapte prin care ar fi cauzat un prejudiciu total de circa 2.700 de lei.

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 20:10, tânărul de 19 ani a fost implicat într-un accident rutier cu bicicleta pe care ar fi sustras-o.

Astfel, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Carpați, din Cluj-Napoca, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe partea carosabilă, în prezent fiind internat la Clinica de Chirurgie Maxilo - Facială Cluj-Napoca.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook