Homosexualii întrețin relații în parcul Colina. Ce este și mai ȘOCANT - Citește scrisoarea locatarilor

 

Un grup de clujeni din Mănăștur a redactat o scrisoare adresată Primăriei Cluj-Napoca prin care semnalează o situație delicată din Parcul Colina.

 

Oamenii reclamă că persoane cu orientare homosexuală întrețin relații în boscheții parcului și, chiar mai mult, își oferă serviciile trecătorilor. Unul dintre cei care a reclamat cazul a primit o astfel de ofertă șocantă, de a întreține relații sexuale pe bani cu un bărbat.

 

Un grup de locatari de pe strada Colinei (zona PRACTIKER și Parcul COLINA) dorim să vă semnalăm o situație stînjenitoare și potențial periculoasă. 

 

În zona Parcului Colina, între aleea cea mai de jos și grupul de case de pe strada Colinei nr. 7, 9, 9A și 11, începând din această primăvară s-a format un loc de întâlnire al unor persoane homosexuale care întrețin relații sexuale în spațiul public profitînd de boscheții și tufișurile care împiedică vizibilitatea dinspre aleea de plimbare, în schimb se expun vizibilității din zona caselor. 

 

Aceste persoane își oferă serviciile celor care trec prin zonă, unul dintre locatari de pe str. Colinei primind astfel de avansuri. Activitatea lor se desfășoară sistematic, de regulă în zilele însorite după-masa de pe la orele 16.00-17.00. 

 

Cu ocazia zilei de curățenie ocazionate de evenimentul Believe in Green organizat în data de 25 aprilie 2015 au fost colectate foarte multe gunoaie lăsate de aceste persoane: prezervative, șervețele, pături, sticle, etc. Dat fiind faptul că această activitate de întreținere de relații sexuale în spațiul public tinde să se pemanentizeze și să transforme parcul Colina dintr-un loc de recreere și plimbare într-unul de promiscuitate și mizerie, cu potențial pericol pentru copiii sau persoanele vulnerabile care trec prin zonă, vă rugăm să luați măsuri pentru împiedicarea degradării acestui spațiu public. 

 

Am formulat o sesizare în acest sens și către poțitie, în data de 25 aprilie 2015, însă pentru a împiedica perpetuarea acestor fapte vă rugăm să dispuneți curățarea zonei respective de boscheții și tufișurile care favorizează ascunderea acestor persoane și întreținerea de relații sexuale în zonă. Ar fi de dorit transformarea Parcului Colina într-o zonă luminată și amenajată după modelul Parcului Central, deoarece este frecventat de foarte mulți cetățeni din cartierul Mănăștur, iar la numărul de locuitori ai cartierului acest parc este o resursă de recreere indispensabilă”, a scris Radu Bocăniciu.

Comentarii Facebook