Luni 24 Ianuarie

Hașiș și ecstasy, confiscate de polițiștii din Cluj în urma a șapte percheziții. DIn rețea fac parte și doi minori

 

Polițiștii din Cluj au efectuat șapte percheziții și au confiscat droguri de mare risc. 

 

În 4 decembrie, poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în comiterea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc.

 

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diferite substanţe, susceptibile a fi droguri, respectiv 69 comprimate “amfetamine”, 15 grame de haşiş şi 4 grame de cannabis.

 

În fapt, din investigaţiile efectuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. a reieşit faptul că 10 tineri, dintre care 2 minori, ar fi comercializat, pe raza municipiului Cluj-Napoca droguri de risc şi mare risc, respectiv haşiş, cannabis, amfetamine-ecstasy. 

 

În urma probatoriului administrat în cauză, patru suspecţi au fost arestaţi preventiv, pentru 29 zile, unul a primit interdicţia de a părăsi localitatea, iar cinci sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consumul propriu”, precizează anchetatorii.

Comentarii Facebook