Haos la barul Sisters. Clujenii nici nu mai pot folosi trotuarul: Dacă îi critici, îți sar hipsterii în cap / UPDATE


Administratorul Sisters, Augusta Coșoneavu Dăbuleanu, susține că nu îl cunoaște pe cel care a lansat atacul pe grupul comunității civice. ”Aș vrea să spun că noi avem închisă terasa de când a început pandemia. Am închis înainte ca președintele să declare carantina în țară.

Am păstrat distanța între oameni și ceea ce apare în acea poză este de acum 2 - 3 ani. 

Poza este veche și vreau să se menționeze. Nu-l iau ca un atac și nu vreau să insinuez că cineva ar putea face așa ceva. Pe domnul acela nu îl cunosc. 

Eu am lansat petiția pentru salvarea teilor frumoși de pe Kogălniceanu. Am vrea să nu fie tăiați. Am făcut o petiție ca persoană fizică pentru a vedea dacă și alții cred acest lucru. Eu consider că sunt niște tei care ar trebui să rămână. Petiția mea menționează că trebuie păstrați cei care sunt mari și frumoși”, a spus Augusta Coșoneavu Dăbuleanu. Citește AICI petiția.

-----------------

Aglomerație la terasa Sisters - Terasa de la barul Sisters, dacă se poate numi așa, fiind câteva mese pe un trotuar îngust, a fost super aglomerată. Dacă cine i-ar fi întrebat ce fac acolo, ar fi răspuns că s-au oprit puțin, pentru că locuri la masă sunt extrem de puține. 

Se pomeneste in mod repetat terasa celor de la "sisters" unde oameni de vaza... atat civici cat si din aparatul administativ + sefi pe la firme de casa ale primariei, care au cazut de comun acord si la pace, ca nu se mai poate asa ceva ! 

Si ca trotuarul din fata acelei carciumi trebe largit musai ca toata lumea sa fie multumita... Adica si ala de tine locatia, neaparat consumatorii... cat si sarakii care azi inca ii deranjeaza pe toti fiindca au drum pe acolo si na fac, printre mese sau direct pe strada, slalom urias... Deci nu se mai poate dom'le asa ceva !

Iar io ce ar trebui sa inteleg din asta ? Ca e si cu dedicatie?”, a comentat un clujean pe Clujul Civic.

Altul se teme să mai spună ceva pentru că ”hipsterii îți sar rapid în cap”.

Cert este că, având în vedere pandemia și restricțiile care se impun în școli, astfel de situații nu ar trebui să fie permise. Rata de înbolnăviri este în creștere în județul Cluj și Cluj-Napoca, iar terasele sunt tot mai pline, astfel că lucrurile vor sta mult mai rău în scurt timp. 

Aglomerație la terasa Sisters - Situația a fost ”aproape” la fel și în alte zone

Lucrurile au stat la fel și în Piața Unirii, Piața Muzeului, dar măcar în acele locații oamenii stăteau la masă, clienții fiind serviți în limita locurilor disponibile.

La Sisters, însă, lucrurile sunt scăpate de sub control, dar acesta a fost și specificul localului încă de la început, și avea farmec. Singura diferență este că atunci nu era pandemie. 

Fără titlu.jpg

UPDATE

Scandalul iscat pe Clujul Civic, unde s-a postat o fotografie care se pare că este din 2019, ar avea legătură cu faptul că patroanele de la Sisters susțin campania prin care se cere ca Primăria să nu taie teii de pe Kogălniceanu. Sursele Știri de Cluj spun că este posibil ca cineva să încerce să le atragă într-un scandal ca să le închidă gura. 

Sisters Cafe le are ca acționare pe Oana Tismănaru și Augusta Coșoneavu Dăbuleanu.

Comentarii Facebook