Haos cu clujenii ce vin din Italia și trebuie puși în carantină! Au aterizat la Constanța în loc de Cluj-Napoca


Circa 100 de persoane care vin din Italia au fost duse cu o cursă specială de avion la Constanța, în loc să îi aducă direct la Cluj-Napoca. 

Între pasageri sunt clujeni, dar și alte persoane din județene Ardealului. Numai la Constanța, autoritățile și-au dat seama că nu au spații de carantină, spune unul dintre pasageri. 

Vreau să vă sesizez modul de lucru a oficialităților române despre modul de carantinare a celor veniți din afară.

Soția mea și a încheiat contractul de munca pe data de 14.03. Anunța ambasada pe data de 20.03. I se spune să rămână până la noi ordine. O suna pe 26 că poate veni cu Avionul din Veneția pe 27. Mai multi romani din zona Ardealului în jur de 100 se îmbarcă pe avionul din Veneția. Cică îi carantinează în Constanța. Ajung în Constanța după 10 ore pe drumuri, la ora 23.00 (vineri seara). Sunt ținuți în aeroport pana la ora 02.

Apoi li se spune ca nu sunt locuri în Constanța. îi urcă, iar în autocare, fără apă, fără mâncare, cică îi aduce în Cluj… Deci nu putea Avionul sa aterizeze în Cluj, dacă erau din Cluj 100 de oameni? Îi ții 30 de ore pe drumuri fiindcă habar nu au ce să facă și unde să îi cazeze? Puteți sa scrieți va rog pe pagina dvs. sa vada poporul român modul de organizare în românia. Azi în jurul orei 13 ajung 3 autocare din Constanța la Cluj”, ne-a relatat Adrian Mariș, soțul femeii.

Cel mai probabil, toți cei 100 de ameni vor fi aduși la Sala Sporturilor, iar de acolo vor fi duși în carantină în județele de unde aparțin.

Comentarii Facebook