Duminica 28 Aprilie

”Bărboșii” vin în ajutorul Spitalelor clujene. Donează produse sanitare și consumabile de care este mare nevoie în spitale

Asociația Beard Brothers sare din nou în ajutorul spitalelor clujene, în cadrul campaniei #WeStandTogether, aceștia livrând zeci de mii de mănuști, măști, halate și alte produse sanitare de care au nevoie medicii.

Vineri a avut loc cea de-a treia livrare, iar săptămâna următoare ”bărboșii” au precizat că mai așteaptă încă un transport de echipamente medicale.

A 3-a livrare. Astazi am ajuns la Spitalul Clinic De Boli Infectioase si la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca iar cu ajutorul tuturor partenerilor si al vostru am reusit sa donam urmatoarele:

#SpitalulClinicdeBoliInfectioase

Manusi - 46000

Masti Chirigicale - 21 000

Mascti FFp3 - 50

Halate Chirigicale Unica Folosinta - 7900

Gel Antibacterian - 20 L

Tacamuri unica folosinta - 8000

Pahare unica folosinta - 6000

Pasta dinti - 108

Crema maini - 100

Boluri supa unica folosinta - 5000

Cutii meniuri - 4800

Spray Deodorant - 120

#SpitalulClinicdePneumoftiziologie„Leon Daniello"

Masti Chirurgicale - 6400

Manusi - 28100

Dezinfectant - 10 L

Halate Chirigicale Unica Folosinta - 2000

Masti FFp2 - 400

Gel Antibacterian - 10 L

Tacamuri unica folosinta - 2000

Pahare unica folosinta - 4000

Pasta dinti - 96

Crema maini - 100

Cutii meniuri - 1800

Spray Deodorant - 80

Saptamana viitoare asteptam 9 000 masti FFp2 si 10 000 combinezoane cat.3 si nu numai. Cu acestea vom merge in mai multe spitale, printre care si cele de astazi”, transmite Asociația Beard Brothers.

Produsele au fost achiziționate cu bani strânși de la sponsori, însă clujenii se pot implica și ei, făcând donații pentru campania inițiată de Beard Brothers.

Avem nevoie de voi - modul în care acționăm în aceste zile poate face diferența!

Răspândirea #COVID19 înseamnă că spitalele au nevoie de tot mai multe materiale, de la echipamente la consumabile de zi cu zi, pentru a gestiona răspândirea cazurilor de #Coronavirus și a evita infecțiile noi. În ultimele zile, sute de oameni și zeci de companii au făcut donații, iar voluntarii Beard Brothers au folosit fondurile pentru a căuta și a achiziționa materiale sanitare de primă necesitate. Le mulțumim tuturor celor ce s-au implicat!

Este esențial ca acest efort să poată continua, fiindcă nevoile spitalelor sunt tot mai mari, iar materialele tot mai greu de găsit.

Cum poți ajuta de acasă? Donează! Avem nevoie de susținere financiară constantă pentru a cumpăra rapid cele necesare, atunci când identificăm un stoc existent.

Donează pe https://www.beard-brothers.ro/doneaza/ sau prin transfer bancar în contul RO58BTRLRONCRT0249735201, titular Asociația Beard Brothers, cu specificația “WE STAND TOGETHER”. Continuăm să fim responsabili: puteți vedea o listă actualizată a achizițiilor noastre în finalul postării. Materialele merg către #CatedraATI (Anestezie și Terapie Intensivă), de unde sunt distribuite în funcție de priorități la nivelul județului Cluj.

Materiale donate, până acum, au ajuns la Spitalul Clinic Judetean, Spitalul de Boli Infectioase, Spitalul Municipal, UPU, Smurd.”, este apelul acestora.

Comentarii Facebook