Hacker clujean, retinut dupa ce a cumparat bilete la meciurile CFR Cluj cu cardurile unor americani. Paguba 6.000 de lei


Un clujean a fost retinut de procurorii DIICOT Cluj dupa ce a cumparat in perioada 10 aprilie - 13 mai bilete la meciurile CFR Cluj cu serii de carduri de la mai multe banci din SUA.

Otniel Todoran se loga pe site -ul www.bilete.cfr1907.ro si cumpara on-line bilete la meciuri. Plata se facea tot online, dar barbatul introducea seriile unor carduri de la mai multe banci din SUA, pe care le-a obtinut fara acordul proprietarilor de drept, diversi cetateni americani. 

 

Ulterior biletele ertau vandute suporterilor CFR Cluj, iar prejudiciul estimat de procurorii DIICOT este de 6.000 de lei.

 

Todoran a fost prins in flagrant de procurori in timp ce incerca sa ridica biletele comandate pentru partida de sambata, CFR Cluj - International Curtea de Arges, de la o firma de curierat.

Procurorii DIICOT l-au retinut pe hacker pentru 24 de ore si il vor prezenta instantei cu propunere de arestare pe 29 de zile.

Comentarii Facebook