Guvernul a alocat 3 milioane de lei unor biserci din Cluj-Napoca

 

Guvernul a alocat din fondul de rezervă bani pentru o serie de biserici și mănăstiri din țară, două fiind în Cluj-Napoca.

 

Banii au fost alocați la ultima şedinţă de guvern. În Cluj-Napoca, vor ajunge 3 milioane de lei pentru Centrele eparhiale Nicolae Ivan şi Adormirea Maicii Domnului, două milioane lei, respectiv un milion de lei lei.

 

Guvernul a mai alocat bani pentru mănăstirile Sfinţii Trei Ierarhi din municipiul Iaşi (500.000 lei), Miclăuşeni din comuna Butea, judeţul Iaşi (500.000 lei), Agapia şi Văratic din comuna Agapia, judeţul Neamţ (câte un milion lei), Buna Vestire din comuna Grădinari, judeţul Olt (două milioane lei), centrele eparhiale Sibiu (200.000 lei), Galaţi (un milion lei) şi Tulcea (1,6 milioane lei), Buna Vestire din Copşa Mică, judeţul Sibiu (450.000 lei) şi Sfântul Ioan Botezătorul Făgăraş din judeţul Braşov (2,35 milioane lei), precum şi Protoieria Tulcea (400.000 lei).

 

Pentru repararea drumurilor din Cluj-Napoca, Guvernul Ponta a alocat suma de un milion de lei și pentru tot județul 26 de milioane de lei. 

 

Citește AICI mai departe.

Comentarii Facebook