Grupul de Initiativa Basarabeana (GIB) Cluj si-a schimbat conducerea


Grupul de Initiativa Basarabeana (GIB) Cluj, format din studentii care invata in universitatile clujene, si-a schimbat conducerea in urma alegerilor din 17 iunie.

Noul Birou de Conducere al GIB Cluj a fost ales de adunarea generala. Astfel, pentru urmatorii patru ani organizatia va fi condusa de Slavic Strungaru, student in anul III la Facultatea de Jurnalism. Din echipa de conducere, mai fac parte Elena Brasoveanu, Maxim Eni, Stanislav Stasi, Doria Botea si Victor Panzari.

Conducerea GIB Cluj a fost asigurata pana acum de Ana Cojocaru, care a reusit sa puna bazele unor proiecte importnte: "Adopta un boboc", "Trimite o carte peste Prut", Festivalul cultural Basarabia" si "Comunica si cunoaste".

Slavic Stungaru, noul presedinte al GIB Cluj, isi proupune sa atraga in organizatie cat mai multi elevi si studenti din Republica Moldova care invata in Cluj-Napoca.

Grupul de Initiativa Basarabeana Cluj (GIB), a fost infiintata in 2006 si este reprezinta tinerii de peste Prut care invata in liceele si universitatile din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook