Groapa de pe Primaverii, unde a cazut batrana in noaptea de Inviere, nu a fost inca acoperita FOTO

 

Groapa de pe strada Primaverii, unde a cazut o femeie in varsta in noapte de Inviere, inca nu a fost acoperita.

 

"Dupa Inviere, la Biserica din Manastur, vis-a-vis de Pritax, langa biserica este o groapa de vreo 4 metri cu apa si o teava groapa. E semnalizata cu un semn pus deoparte si o banda. Problema e ca in toata imbulzeala aia si noaptea nu s-a vazut si o doamna a cazut inauntru. In viata mea nu am vazut asa ceva, s-a lovit de teava si a cazut in apa. A fost soc total. Doamna zicea ca o sa ii de-a in judecata pe cei de la apa. A venit politia si s-au chinuit ceva sa o scoata din groapa si au dus-o la spital", a povestit Alina, o cititoare Stiri de Cluj, specan din noaptea de Inviere.

"Politia era foarte flexata si cel mai urat a fost ca, dupa ce au scos-o, politia a pus-o in picioare, dar Doamne iarta-ma, daca i-a fugit genunchiul sau ceva se puteau intampla lucruri si mai uarate", a mai spus martorul la intreg incidentul.

Groapa de pe strada Primaverii a fost sapata in luna martie, Stiri de Cluj prezentand situatia. Pana acum nu se stie cu exactitate cine a facut groapa, dar cei care locuiesc in zona cred ca este vorba despre Compania de Apa sau de Regia Autonoma de Termoficare.

 

O batrana din Manastur a cazut intr-o groapa de cativa metri adancime, dupa slujba de Inviere de la biserica de pe strada Primaverii

 

Foto: Bogdan Colceriu

 

UPDATE

In urma articolului, purtatorul de cuvant al Regiei de Termoficare, Raimonda Boian, ne-a scris un  comentariu in care  a precizat ca regia nu are lucrari pe strada respectiva. 

Comentarii Facebook