Grădina Boema ÎNCHISĂ de Judecătoria Cluj-Napoca

 

Grădina Boema, deschisă recent în urma unei investiții de 2 milioane de euro, este închisă în urma unei sentințe a Judecătoriei Cluj-Napoca.

 

Admite in parte cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanţii POP MARIUS si POP PLEŞA SILVIA în contradictoriu cu pârâta SC GRĂDINA DE VARĂ BOEMA S.R.L. Dispune încetarea activităţii desfăşurate de SC GRADINA DE VARĂ BOEMA S.RL. la sediul din Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 34 jud. Cluj, fără somaţie şi fără trecerea unui termen, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr. 16743/211/2013 având ca obiect plângere contravenţională. Obligă pârâta la plata sumei de 4020 lei in favoarea reclamanţilor cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând”, se arată în sentința Judecătoriei Cluj-Napoca.

 

Decizia poate fi atacată cu apel.

 

Cei doi vecini ai terasei, Marius Pop şi Silvia Pleşa, au cerut închiderea Boema deranjați de gălăgie. Aceștia au solicitat reducerea programului de funcționare în timpul săptămânii până la ora 22.00 și în weekend până la ora 2.00 noaptea.

 

Noi le-am propus să ne înțelegem și să reducem programul, dar ei nu au vrut. Acum sunt deschiși până la ora 4.00 dimineața și apoi se aruncă resturile la gunoi și se târâie containerele și vine mașina de gunoi să le ridice. Dacă credeți că cineva poate trăi așa, atunci nu am ce să mai zic”, aprecizat avocatul Stanca Gidro.

Comentarii Facebook