Gore Jr. si gasca implicata in bataia din centrul Clujului, trimisi in judecata in numai 9 zile EXCLUSIV


Fiul lui Gore, Sami David, impreuna cu ceilalti patru interlopi acuzati ca au fost implicati in bataia din fata cafenelei Klausenburg au fost trimisi in judecata.

Procurorii au demonstrat ca justitia poate functiona si rapid si, din 24 august, cand a avut loc agresiunea, si pana acum au reusit sa solutioneze cauza si sa ii in judecata pe cei cinci.

Acestia au fost audiati vineri, 2 septembrie, ultima data de catre procurori si dosarul a fost trimis mai departe la Judecatoria Cluj-Napoca.

 

"S-a facut prezentare de materialului de urmarire penala si sunt trimisi in judecata sub acuzatia de tulburarea ordinii si linistii publice. Saptamana viitoare va fi infatisarea pentru verificarea masurii de arestare pentru doi dintre tineri", a declarat avocatul celor 5, Monica Dairatani.

Radu Capusan, zis "Piticu'", si Cristian Doru Cublesan, zis "Fibra", sunt in continuare in arest, fiind retinuti in 25 august pentru 15 zile, iar ceilalti trei tineri, intre care si fiul lui Gore, Sami David sunt cercetati in stare de libertate.

 

Vezi si...

Gore Jr. este cercetat in libertate, dar doi dintre tovarasii lui sunt in arest, dupa bataia din centrul orasului

Sami David, fiul lui Gore: Scandalul de la cafeneaua Klausenburg a izbucnit de la doua femei

Comentarii Facebook