Gore CONDAMNAT la 12 ani de inchisoare pentru ca l-a injunghiat pe brancardierul de la UPU Cluj


Gore, pe numele lui Marius David, a fost condamnat de Tribunalul Cluj la 12 ani de inchisoare pentru ca a injunghiat un brancardier de la UPU Cluj, in august 2011.

 

Augustin Campean, brancardierul injunghiat de Gore, a primit daune de 3.500 de lei, bani care acopera cheltuielile de spitalizare. Sentinta va fi atacata cu recurs, spunand ca: "sentinta mi se pare prea dura, fiind aproape de maximul pentru tentativa de omor. De asemenea vom declara recurs".

 

In fata judecatorilor, Gore a avut declaratii socante, spunand ca unele bande au vrut sa il omoare si ca cele doua sotii ale lui erau urmarite de interlopi. "Inculpatul a sustinut ca, de mai multe luni de zile, o banda organizata il urmareste pe el si pe cele doua sotii ale lui. Mai mult, o banda de taximetristi l-ar fi santajat pe Gore in legatura cu mai multe firme porno in care ar aparea sotiile lui. A mai sustinut ca cele doua sotii ar fi fost in bordel si acum ar fi fost santajat pentru acest lucru", au mai precizat anchetatorii.

 

Gore a planuit sa-l injunghie pe brancardierul de la UPU Cluj! VEZI ce spun procurorii in rechizitoriu

 

"Din intregul material de urmarire penala rezulta ca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de omor in forma tentativei. Inculpatul actionand cu intentie directa, prevazand si urmarind suprimarea vietii partii vatamate. Asfel, in primul rand, inculpatul s-a dus inarmat cu arme apte pentru suprimarea vietii. Incupatul a actionat cu un cutit in incinta unitatii medicale, iar in momentul in care a fost retinut in curtea Clinicii de Penumoftiziologie, in aceeasi zi (n.red. 9 august 2011) la orele 12.20, avea doua cutite asupra sa", precizeaza procurorii clujeni in rechizitoriul pe baza caruia a fost trimis in judecata.
 
Procurorii fac referire in rechizitoriu si la un incident din seara zilei de 7 august, cand Gore s-a prezentat la UPU Cluj sustinand ca a inghitit o serie de substante, cel mai probabil droguri usoare. In rechizitoriul intocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj se arata ca interlopul a fost agresiv si a plecat din spital fara acordul medicului. "A revenit seara urmatoare (n.red. 8 august), inarmat cu un cutit, si a agresat personalul medical. Fapta a fost savarsita cu premeditare, iar inculpatul a dorit sa sanctioneze personalul medical", mai sustin procurorii. Acestia precizeaza in rechizitoriu ca la UPU Cluj erau de serviciu aceeasi oameni atat in 7, cat si in 8 august, fapt care intareste supozitia ca Gore a vrut sa se razbune pentru modul in care a fost tratat.

 

Comentarii Facebook