Gore cere sa fie judecat pentru vamatare corporala: "Pocaiti-va!"


Cunoscutul interlop Gore, pe numele lui adevarat Marius David, a aparut joi, 29 martie, in fata judecatorului de la Tribunalul Cluj, in procesul in care este judecat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat un brancardier de la UPU Cluj.

Avocata acestuia a solicitat sa fie schimbata incadrarea juridica de la tentativa de omor, la vatamare coporala. "Fapta nu a fost comisa cu premeditare asa ca nu se poate vorbi de tentativa de omor. Solicit revizuirea acuzatiilor. De asemenea, cer si completarea expertizei psihiatrice prin care s-a stabilit ca Marius David avea discernamant in momentul comiterii faptei", a spus Monica Dairatani, avocata lui Gore.

La infatisarea de joi, de la Tribunalul Cluj, a fost audiat si Augustin Campeanu, brancardierul de la UPU Cluj, care a fost injunghiat de Gore la inceputul lunii august 2011. El a povestit ca Gore a devenit agitat in jurul orei 4.00, cand a survenit un deces la UPU Cluj. "A scos un cutit, pe care il avea ascuns, si a inceput sa fuga dupa colegi si m-a injunghiat", a spus Campeanu. Vezi AICI imagini.

Instanta se va pronunta in 5 aprilie in privinta schimbarii incadrarii juridice.

 

La iesirea din sala de judecata, Gore i-a indemnat pe cei prezenti sa se pocaiasca, pentrj ca Diavolul este aproape.

 

Gore, despre brancardierul pe care l-a injunghiat: "A facut prea multe crime"

Comentarii Facebook