Gore, audiat la Poliția Cluj, după ce a spus că va ploua cu morți! Gore e tovarăș cu Mărincuș


Maris David, cunoscut drept Gore de la Cluj, a fost audiat la Poliție după ce a spus că va ploua cu morți în Cluj-Napoca. Gore a fost condamnat la închisoare, după ce în 2011 a înjunghiat un brancardier de la UPU Cluj.

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca  - Biroul de Investigații Criminale au derulat verificări, în cursul zilei de ieri, urmare a unor imagini apărute în spațiul public, prin intermediul cărora un bărbat transmite diferite mesaje.

De asemenea, în vederea stabilirii existenței sau inexistenței unei fapte de natură penală, analiza verificărilor incipiente a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Persoana în cauză a fost invitată la sediul unității de poliție, în vederea clarificării aspectelor transmise în spațiul public, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, precizează Poliția Cluj.

Gore este tovarăș cu un alt extremist, Călin Mărincuș, care a afirmat recent că îl va omorî pe Raed Arafat.

Riscă PUȘCĂRIA? Extremistul Călin Mărincuș a făcut declarații IRAȚIONALE contra lui Raed Arafat, pentru că impune testarea și vaccinarea

Eliberat din închisoare, Gore a început să posteze diverse filmulețe pe rețelele sociale, în care, de regulă, vorbește despre Dumnezeu sau condamnă vaccinul anti-COVID.

Ultimul lui mesaj al interlopului este, însă, total diferit. De această dată, interlopul anunță că păstrează în inima lui o zi în care va ieși la vânătoare și că va prinde de la ”țepișori de lapte până la cerbi adulți, bătrâni, cu coarne mari, făloși. În ziua aia va fi ca pleva în fața mea acest vânat. Va ploua cu morți… Va fi sânge până la zăbala calului. Va fi prăpăd. Moarte ușoară!”. 

Gore este filmat de prietenul lui Călin Mărincuș prin cimitir, în timp ce face afirmații deplasate. 

Comentarii Facebook