Gianni Lazzaro si-a expus colectia de bijuterii de 3 milioane de euro in Iulius Mall FOTO



Creatorul de bijuterii Gianni Lazzaro si-a expus colectia "Back in Natur" la galeria Sabion din incinta Iulius Mall.

Evenimentul se va desfasura astazi si maine la galeria Sabion si este o expozitie cu vanzare, preturile incepand de la 3.000 de euro pentru o piesa, cum ar fi inele cu diamante, pandative, bratari si cercei si ajung pana la 150.000 de euro la seturi de colier cu cercei si bratara.

"Acum o sa alegem tema bijuteriilor care vor fi create pentru expozitiile din decembrie anul viitor. O tema poate fi de exemplu  padurea, sau un rau care curge, iar ea se alege cu un an inainte pentru ca este nevoie de minim un an de munca pentru a dezvolta o colectie" a spus Gianni Lazzaro.

Designerul de podoabe a folosit pentru "Back in nature" mult aur alb si rose, precum si o paleta larga de pietre pretioase si naturale multicolore intre care: diamante cognac, negre sau incolore, safire, smaralde, rubine, onix negru, cristopaz, ametist, citrin Madera, safir roz, apatit, agat alb, turmaline, piatra lunii, calcedonii, peridot, quartz fumuriu si roz.

Gianni Lazaro este de origina romana si s-a nascut in 1947 la Bacau de unde a emigrat cu familia sa in Germania in 1963. In anul 1969 s-a inscris la Academia de Arte din Dusseldorf pe care a absolvit-o in 1974. Primele creatii de bijuterii a inceput sa le expuna la targurile internationale incepand cu anul 1984.

Comentarii Facebook