Gheața patinoarului din Gherla s-a rupt, iar conducerea dă vina pe cei care patinau - VIDEO

 

Mai multe persoane au căzut în apă la patinoarul din Gherla, după ce gheața s-a rupt, între acestea fiind și o fetiță de 6 ani. 

 

În apa inghetata au cazut o fetita si mama ei. In momentul spargerii ghetii, cand mama a vazut cu groaza cum fiica se scufunda in apa, s-a rasucit din rasputeri pentru a-si prinde si salva fata, in incercarea de a o trage repede dintre gheturi. A reusit acest lucru, insa in cursul serii a inceput sa acuze dureri la spate, la coloana vertebrala, cel mai probabil din cauza efortului facut, scrie Gherla Info.

 

Femeia s-a dus la spital și a primit îngrijiri, iar acum este hotarata sa-i actioneze in instanta pe cei responsabili de producerea evenimentului.

 

Managerul ADP, Bogdan Berceni, a declarat ca responsabilitatea pentru cele intamplate revine persoanelor implicate. ”Administratia nu raspunde de eventualele accidentari ale patinatorilor. Prin intrarea pe gheata, persoana in cauza isi exprima implicit acceptul pentru respectarea regulamentului”, scrie în regulamentul de funcționare a patinoarului.

 

Poliția face verificări, pentru a se vedea daca este vorba de fapte de natura penala sau contraventionala, a declarat Simona Virci, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

Patinoarul de la Gherla s-a închis după ce gheața s-a spart. O fetiță de 6 ani a căzut în apă VIDEO

Comentarii Facebook