Gestul emoționant al unui echipaj de Poliție de la Cluj! Au escortat un bărbat pentru a-și duce copilul cât mai rapid la spital


Gestul unui echipaj al Poliției Cluj a devenit viral pe internet, după ce oamenii legii l-au ajutat pe un bărbat să ajungă mai rapid la spital pentru a-și trata fiul bolnav.

Incidentul avut loc sâmbătă, în zoan Billa, din Mănăștur. Un șofer a început să facă semne disperate unei autospeciale de Poliție, deoarece fiul său de 3 ani nu mai putea respira.

Tatăl copilului, Emanuil Iova, ne-a relatat pe larg ceea ce s-a întâmplat și gestul de lăudat al polițiștilor. 

Împreună cu fiul meu, ne întorceam de la bunici, iar pe drum, înainte cu 25 de minute de Cluj, pe fondul unei viroze urâte, a unei posibile alergii, fiul nostru în vârstă de doi ani, a început sa respire tot mai greu.

Fiind tot mai apatic, am sunat la serviciu 112, iar cei de acolo mi-au spus ca este mult mai eficient sa încerc sa ajung eu la UPU, decât sa trimită ei o ambulanța în fața noastră.

Cat de repede am putut, am încercat să mă strecor prin trafic, dar era destul de greu - fiind aglomerat.

În zona podului Nodul N, de la intrarea în Cluj, am văzut, în trafic un echipaj de poliție, cu mașina Mercedes Vito.

Fără să stau pe gânduri, m-am gândit ca ei mă vor ajuta sa ajung cat mai repede la UPU.

Echipajul, un domn și o doamna, tineri și foarte amabili, mi-au zis sa ii urmăresc și sa stau liniștit ca totul va fi în regula.

Cu multă ușurință, am ajuns la UPU, unde domnul și doamna polițist, au coborât, i-au luat geaca și jucăria copilului meu. Au insistat sa ne ajute și foarte amabili m-au dus în fața la camera de primiri urgențe.

Acolo, au cerut sa fim tratați de urgență, au stat până a venit un cadru medical, care ne-a preluat, iar pe urma au dispărut fără sa mai apuc sa le mulțumesc.

Pentru noi gestul lor a reprezentat mult, iar dacă îi voi mai vedea în trafic, mi-ar plăcea sa le mai fac semne, prietenoase de data aceasta și să le dau o îmbrățișare în semn de recunoștință.

Datorită lor, a umanității de care au dat dovadă si mai apoi a statului de polițiști, a unui personal medical de la UPU Pediatrie I, foarte amabil, plin de profesionalism, fiul meu se simte foarte bine și nu mai are niciun fel de simptom.

E o experiență pe care sigur nu o vom uita, mai ales după ce fiul meu, tot repeta: polizei tati, polizei auto”.


Comentarii Facebook