Gelozia face victime la Mintiu Gherlii! O femeie a fost lovită cu un bolovan de o soție furioasă


Momente de coșmar pentru o tânără de 19 ani, din Mintiu Gherlii, barmaniță în localitate, în timp ce se îndrepta spre casă după programul de lucru.

Aceasta s-a trezit cu calea blocată de o mașină, din care a coborât o consăteană furioasă foc pe ea.

Tânăra a încercat să o evite și a luat-o la fugă, refugiindu-se în curtea unei case, în care, ghinion, gazda nu se afla acasă. Fără să stea pe gânduri, urmăritoarea a apucat un bolovan, pe care l-a aruncat peste gard, în direcția fetei. Nu a nimerit-o în cap, acolo unde ar fi vrut, ci în glezna piciorului drept. Lovitura a fost, însă, extrem de dură, iar femeia s-a prăbușit la pământ, scrie clujmanifest.ro.

Am mai avut și în ianuarie probleme cu ea, când m-a bătut chiar în bar. Spunea că am avut o relație cu bărbatul ei, și, de la o vreme, mă urmărește peste tot, atât de mult încât nici nu mai pot ieși pe stradă fără să nu dau ochii cu ea”, a declarat Andreea P. pentru sursa citată.

Polițiștii din comună s-au deplasat la fața locului, însă femeia nu și-a recunoscut vina, iar tânăra nu avea martori care să confirme incidentul.


A venit șeful de post, dar femeia n-a vrut să recunoască nimic, și, din păcate, n-a fost nimeni acolo să confirme agresiunea. Dar, m-am dus la spitalul din Gherla, unde a fost constatată lovitura și medicii m-au trimis la IML Cluj”, a mai spus tânăra.

Medigii legiști i-au eliberat un certificat medico-legal, cu ajutorul căruia fata va depune o plângere penală împotriva celei care a agresat-o.

Comentarii Facebook