Miercuri 6 Iulie

Gazul va fi oprit pe mai multe străzi din cartierul Grigorescu


E.On Gaz a anunțat că va opri gazele pe mai multe străzi din cartierul Grigorescu, pentru a cupla noua conductă de pe strada Donath la rețeaua de distribuție.

Se sistează alimentarea cu gaz în cursul zilei de joi, 6 iunie a.c., începând cu ora 09.00, pe străzile Donath (zona cuprinsă între str. Bihorului şi Tăietura Turcului), Uliului (parţial), Bihorului, Ţibleşului, S.T.Mora, J.J. Rousseau, Macului (parţial), Haţeg (parţial), Iancu de Hunedoara (parţial) din municipiul Cluj Napoca.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)

Comentarii Facebook