Duminica 2 Octombrie

Gazul va fi oprit joi pe mai multe strazi din Cluj-Napoca


Compania E.ON Gaz a anunțat sistarea gazului pe mai multe străzi joi, pentru a putea cupla conductele și branșamentele finalizate de pe străzile Traian, David Prodan, Ploieşti, Între lacuri, Paris şi Vrăbiilor din Cluj Napoca.

Pentru cuplarea conductelor noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale se sistează alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de joi, 16 mai a.c., începând cu ora 09.00, pe străzile Daniil Bărceanu, Vrăbiilor, Scurtă, Traian, Pescarilor, Callatis, Iuliu Coroianu, Haiducului, Emil Petrovici, Dacia, Einstein, Cloşca, Decebal, David Prodan, Caracal, Craiova, Burebista, Căii Ferate şi Horea (parţial – numerele pare) din municipiul Cluj Napoca.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora  18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii Facebook