Marti 7 Februarie

”Gașcă” de hoți de magazine prinsă de polițiștii clujeni. Au furat alcool și țigări de peste 20.000 leiPolițiștii clujeni au prins un grup de hoți din magazine, care acționau în Dej. De curând au fost extinse cercetările față de două persoane, o femeie fiind reținută pentru complicitate la furt calificat, într-o cauză în care alţi trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, în urma unui flagrant efectuat în luna august.

La data de 15 octombrie a.c., în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Cluj – Poliţia municipiului Dej au extins cercetările faţă de trei persoane, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În aceeaşi cauză, în cursul lunii august, poliţiştii au organizat un flagrant şi au depistat trei bărbaţi în timp ce sustrăgeau ţigarete, în valoare de peste 10.000 lei, dintr-un magazin. În urma acestuia, cei trei, cu vârste cuprinse între 31 şi 38 de ani, din judeţul Mureş, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Totodată, faţă de aceştia s-a emis mandat de arestare preventivă”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, cei trei bărbaţi, în perioada iulie – august, în timpul nopţii, ar fi pătruns prin efracţie, cu feţele acoperite, în mai multe magazine, de unde ar fi sustras produse alimentare, băuturi alcoolice şi tigări, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 lei.

În urma continuării investigaţiilor, oamenii legii au constatat că alte două persoane, un bărbat şi o femeie, ar fi sprijinit activitatea infracţională şi au dispus extinderea cercetărilor şi faţă de aceştia.

Astfel, în baza faptelor reţinute în sarcina sa şi a contribuţiei la comiterea infracţiunilor, femeia de 27 de ani, din judeţul Mureş, a fost reţinută 24 de ore pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Aceasta urmează să fie prezentată în faţa Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, cu cei trei bărbaţi în stare de arest preventiv.

Comentarii Facebook