Gașcă de hoți de biciclete depistată la Cluj. Toți sunt minori FOTO VIDEO


Cinci minori sunt cercetați de polițiltii clujeni, aceștia fiind suspectați de furtul a nouă biciclete de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 11 septembrie a.c., ora 02:40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 7 Poliţie, înşoţiti de jandarmi, în timp ce patrulau pentru menţinerea oridinii şi liniştii publice, au depistat în flagrant 3 minori bănuiţi de furt de biciclete”, anunță polițiștii..

Mai exact, cei trei minori de 13, 15, respectiv de 16 ani, din Cluj-Napoca, au fost depistaţi de poliţişti pe strada Dunării, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasau cu 2 biciclete şi o tricicletă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că o bicicletă ar fi fost sustrasă de pe strada Bucureşti, o alta de pe strada Tulcea, iar tricicleta pentru persoane cu dezabilităţi ar fi fost sustrasă de pe strada Lacu Roşu.

De asemenea, la data de 10 septembrie, ora 03:30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 7 Poliţie, împreună cu un jandarm, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au depistat în flagrant doi minori bănuiţi de sustragerea unei biciclete.

Minorii de 14 ani, ambii din Cluj-Napoca, au fost depistaţi de poliţişti pe strada Aurel Vlaicu în timp ce se deplasau pe o bicicletă. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că cei doi, în urma cu puţin timp, ar fi sustras bicicleta din scara unui imobil de pe strada Rovine.

Activităţile de cercetare în cauză au fost extinse de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie, reuşindu-se recuperarea altor patru biciclete cu privire la care există indicii că ar fi fost sustrase de tinerii implicaţi.

Prejudicul cauzat de infractori a fost evalua la aproximativ 4.000 de lei şi se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor vătămate. Până acum, tricicleta pentru persoane cu dezabilităţi şi una dintre bicicletele sustrase au fost restituite păgubiţilor.

Oamenii legii continuă investigaţiile pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a minorilor, aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook