Garsonierele „luxoase'' ale Clujului: WC-ul e chiar lângă aragazul din bucătărie. Dai 30 de mii de euro pe ea și nu știi dacă ești în baie sau în bucătărie


Parada anunțurilor cu prețuri aberante de pe piața imobiliară din Cluj continuă. Cum nu există legi care să oprească nesimțirea românilor și să stabilească clar condițiile unui imobil care poate fi închiriat, piața imobiliară din Cluj abundă în oferte imobiliare absurde. 

De data aceasta, o garsonieră „all-inclusive” se vinde în zona ultracentrală. 

Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre pe str Aviator”, se arată în anunț.

Subliniem că potrivit anunțului garsoniera este „compartimentată” în cameră, bucătărie și baie. Însă, din imagini se observă cum veceul este amplasat chiar lângă cuptorul din bucătărie. Prețul imobilului este de 27.000 euro. 

veceu.jpeg

Comentarii Facebook