Garsonierele de 11 mp, noua normalitate a junglei imobiliare. O nouă „perlă” a apărut pe piață, exemplu de „all inclusive” à la Cluj! - FOTO


La cererea mare, apare și oferta pe măsură, cel puțin asta este regula pentru sectorul imobiliar din marile orașe. La Cluj însă, lucrurile stau diferit. Investițiile în apartamentele oferite spre închiriere nu sunt o prioritate pentru proprietarii clujeni, care țin să exploateze orice „debara” pe care o au, transformând-o într-un apartament de dat în chirie. Dacă cererea e mare, de ce să ne mai intereseze calitatea ofertei? Așadar, o nouă garsonieră de 11 mp își „caută” chiriașul în „orașul de 5 stele”.

Se închiriază garsonieră, în zona Hotel Royal, foarte aproape de stație, magazine și aproape de Iulius Mall FSEGA. Suprafața 11 mp. Preț 170 Euro/luna”, scrie proprietara pe un portal de anunțuri.

În camera de 11 mp pe care proprietara o numește „garsonieră” au fost înghesuite toate, o cabină de duș, pat, bucătăria și WC-ul, la o ușă distanță.

Amintim că în 2022, Știri de Cluj a mai relatat povestea unei garsoniere care a devenit virală pe Facebook. Internauții s-au amuzat copios pe baza unui anunț în care o încăpere de 11 mp care poate servi în calitate de un depozit micuț pentru lucruri vechi, a fost prezentat drept „garsonieră”.

Ulterior, celebra garsonieră a fost chiar scoasă la vânzare, pentru prețul de tocmai 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat.

Comentarii Facebook