Cine e Vlad Obu, prietenul fraților Tate, ridicat de mascații din Cluj. Obu : ”Învață să te bucuri de toate” - FOTO


Vlad Obu, influencerul de pe TikTok, prieten cu frații Tate, a fost ridicat de mascații din Cluj, într-un dosar de proxenetism.

Obu se afișează în lux pe rețelele sociale, fiind urmărit de foarte mulți oameni, care îl cred de succes. 

Tânărul este din Constanța și este cunoscut în toată țara. Vlad Obu are și un podcast pe Youtube, unde abordează subiecte controversate. Înainte de a fi ridicat de mascați a scris pe Instagram ”Învață să de bucuri de toate tipurile de atenție și oamenii care nu te plac devin fără putere”.

Vlad Obu este un presupus complice al fraților Tate, implicat în ilegalitățile pentru care au fost arestați. Cu toate acestea, el a spus că nu are nicio implicare în afaceri cu Andrew și Tristan Tate, aceștia fiind doar prieteni.

În ciuda acestor vorbe, mascații din Cluj l-au ridicat pe Vlad Obu, suspectat de aceleași fapte ca și frații Tate, respectiv racolarea fetelor prin metoda ”loverboy” și obligarea lor, prin violență, să creeze conținut explicit pentru platforme precum Onlyfans sau videochat.

Sunt audiat ca martor, deocamdată. Nu am avut conexiuni de business cu frații Tate. Eu am altfel de discurs public. Nu are legătură cu frații Tate”, spunea Vlad Obu în luna ianuarie, la Antena Stars, după ce au fost reținuți cei doi frați britanici.

Ei bine, marți dimineața, 13 iunie, mascații au descins la casa lui Vlad Obu și l-au reținut. 

Comentarii Facebook